• Dhukungan Telpon +86 13500254960

Foshan Lateen Furniture Co, Ltd

Foshan Lateen Furniture Co.,Ltd has been dedicated to development, produksi, and sales of metal hotel banquet furniture. After years of united efforts and devolpment, we received a lot of praise and affirmation, at the same time, we also received lots of suggestions from all kinds of customers. We sincerely thank all of you for the valuable support.

Kursi Mangan Jamuan

1. Kursi dhahar payon yaiku minangka singkatan kanggo kursi dhaharan sing digunakake ing restoran gedhe lan medium, kayata l ...

Apa Sampeyan pengin Tuku Kursi Fleksibel?

Dina iki aku bakal ngenalake kursi sing apik banget lan nyaman -- kursi lentur. Katon padha karo kursi sing biasa. Nanging ...

Deleng Kursi Kayu Lambang lan Stool

Dhingklik kursi tiruan kayu digawe saka konkrit bertetulang minangka bahan mentah utama lan bahan balung liyane. Iku ...

Apa Sampeyan Luwih Milih Tabel Bunder utawa Rectangular?

Restaurant kasebut minangka papan ing kulawarga saben dinane kumpul. Sampeyan uga apik kanggo kulawarga mangan ing res…

  • Warranty

    3years warranty

  • OEM/ODM Service

    Cooperate with customers to develop new
    products

  • Compensation

    If it is confirmed that it is our quality problem, we are willing to bear partial compensation.

KANGGO SAIKI