• Dhukungan Telpon 400-777-0883

Hotel Event Furniture Wedding Brown Chiavari Chair

Katrangan Singkat:

The original aluminum chiavari chair and still the best. Our chairs feature high-grade, rustproof aluminum construction, unlike steel chairs that will rust when scratched. Aluminum chiavari chairs are lightweight yet extremely strong.

Detail Produk

Tags Product

SAIKI KANGGO OEM ODM KAMI

Napa Milih Kita?

– Kita duwe luwih saka 8years experience in Hotel & Industri perabotan banquet. Lan buruh kita duwe luwih saka 8years experience in this industry.

– Layanan OEM / ODM.

Sample is Available.

Our products have quality guarantee, we only use good material.

– Akeh model sing dipilih. Lan desain utawa ide sampeyan disenengi banget, we will meet your requirements.

Wektu pangiriman cepet, MOQ cilik. Sampeyan gampang nggawe bisnis karo kita.

– Muga-muga bisa nggedhekake pabrik, so we will focus on all details.

Rega cukup, rega apik banget, but high quality products, kita yakin bisa mbantu sampeyan ngalahake pesaing sampeyan liyane.

Produk kita didol menyang Amerika Serikat, Eropa, Jepang, Australia, Timur Tengah lan sapanunggalane.

– Bisa karo kita, you can lower your cost for premium furniture, as we are factory direct and focus on details.

Jeneng Produk Gold Chiavari chair
Model Produk LT-C005
Ukuran (MM) W390×D520×SH460×H930
Frame Kursi 1. Materi: Aluminium / Wesi baja

2. Werna: Minangka gambar nuduhake / Selaras

3. Rampung ngrampungake: Semprotan lukisan / Lukisan bubuk / Kayu sing ditiru

Tube 1. Ukuran standar: L20mm×W20mm (Kekandelan 1.8mm)

2. Spesifikasi: Aluminium (1.8-2.0MM) / Wesi (1.0-1.5MM) / Ngatur

3. Wangun: Tulang / Alun-alun / Rectangular / Putaran / Rhombic / Ngatur

Upholsteri Kain: Linen / Lint / PVC / KANGGO / Keperluan Pelanggan
FR standar BS5852 / BS7176 / CA117 / Keperluan Pelanggan
MOQ 100 pcs / Pls konsultasi kanggo rega MOQ sing luwih murah
Layanan

Kasedhiya

1. OEM / ODM Ditampa

2. Kasedhiya Desain digawe

3. Table Chair Set Comination

Pengemasan Standar: Bungkus kursi bungkus nganggo kantong plastik, Tutup kabeh nganggo kantong;

Kursi kaya kayu: Kothak karton

Delevery Time 15-20 Dina sawise nampa simpenan

 

Kirim pesen menyang kita:

KANGGO SAIKI
KANGGO SAIKI