• повик за поддршка +86 13500254960

Foshan Lateen Мебел копродукции, ООД

Foshan Lateen Мебел копродукции, Ltd е посветена на развојот, производство, и продажба на метал хотел банкет мебел. По неколку години на обединуваoето на напорите и devolpment, добивме многу пофалби и афирмација, во исто време, ние, исто така, доби многу сугестии од сите видови на клиенти. Искрено се заблагодарам на сите вас за вредни поддршка.

How To Choose A High-Quality Banquet Chair With The Same Materials?

Today I will tell you the secrets of choosing high quality banquet chairs. First, look at the shape of the banquet cha…

Furniture Common Sense: Distance Between Dining Table And Chairs

When guests are crowded around the dining table, they may feel physically restrained and psychologically uncomfortable…

How To Place A Living Room Sofa?

The sofa is the furniture we are most familiar with at home. It is the soul of the living room. The sofa is indispensab…

What Are The Characteristics Of A Folding Table And How To Maintain It?

Nowadays, when the house is being renovated, everyone not only requires aesthetics, but also rational use of space. The…

 • Гаранција

  3години гаранција

 • OEM / ODM услуги

  Соработува со клиенти да се развијат нови
  производи

 • надомест

  Ако се утврди дека тоа е нашиот квалитет проблем, ние сме подготвени да ги сноси делумна компензација.

Прашање Сега