• Mbështetje Call +86 13500254960

Foshan Lateen Furniture Co., Ltd

Foshan Lateen Mobilje Co, Ltd ka qenë i dedikuar për zhvillimin e, prodhim, dhe shitjen e mobiljeve banket hotel metalike. Pas viteve të përpjekjeve të bashkuara dhe Devolpment, ne kemi marrë një shumë të lavdëruar dhe afirmimin, në të njëjtën kohë, ne gjithashtu të marrë shumë sugjerime nga të gjitha llojet e konsumatorëve. Ne sinqerisht falënderoj të gjithë ju për mbështetjen e vlefshme.

How To Choose A High-Quality Banquet Chair With The Same Materials?

Today I will tell you the secrets of choosing high quality banquet chairs. First, look at the shape of the banquet cha…

Furniture Common Sense: Distance Between Dining Table And Chairs

When guests are crowded around the dining table, they may feel physically restrained and psychologically uncomfortable…

How To Place A Living Room Sofa?

The sofa is the furniture we are most familiar with at home. It is the soul of the living room. The sofa is indispensab…

What Are The Characteristics Of A Folding Table And How To Maintain It?

Nowadays, when the house is being renovated, everyone not only requires aesthetics, but also rational use of space. The…

 • garanci

  3vjet garanci

 • Shërbimi OEM / ODM

  Bashkëpunojnë me klientët për të zhvilluar re
  produktet

 • kompensim

  Nëse vërtetohet se ai është problemi ynë cilësisë, ne jemi të gatshëm të mbajnë kompensim të pjesshëm.

Enquiry TANI